Over ons

Onze geschiedenis

In het voorjaar van 2014, op een zonnige dag in april, werd Tuinen Vandewalle, opgericht door Stijn Vandewalle. Met een passie voor de natuur en een diepgeworteld respect voor het buitenleven, begon Stijn met niets meer dan een schop, een droom, en een ongekende toewijding aan het vak van tuinieren. Door de jaren heen heeft Tuinen Vandewalle zich ontwikkeld van een eenmanszaak tot een toonaangevend tuinierbedrijf, bekend om zijn innovatieve aanpak en commitment aan duurzaamheid. Onze reis is er een geweest van continue groei, leren en evolueren, terwijl we ons vakmanschap verfijnden en onze klanten hielpen hun droomtuinen te realiseren.

Onze missie

Bij Tuinen Vandewalle is onze missie eenvoudig: we streven ernaar om de natuur dichter bij de mensen te brengen. We begrijpen dat elke tuin uniek is en een verlengstuk van het thuisgevoel. Daarom zetten we ons in om op maat gemaakte, creatieve en duurzame tuinoplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook bijdragen aan de biodiversiteit en de schoonheid van onze planeet. Of het nu gaat om het ontwerpen van serene tuinoases, het creëren van levendige buitenruimtes, of het simpelweg onderhouden van het groen dat je liefhebt, ons team is er om je te helpen jouw groene droom te verwezenlijken.
onze missie

Ons Team

Team foto

Ons team is ons grootste goed. Samengesteld uit een diverse groep van getalenteerde tuiniers, landschapsontwerpers, en tuinaanleggers, brengt ons team een schat aan kennis, vaardigheden, en passie voor het vak. Samen werken we hand in hand om de visies van onze klanten tot leven te brengen, met een onwankelbare toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid. Elk project, groot of klein, wordt benaderd met dezelfde zorg en aandacht voor detail, wat ons werk onderscheidt. Ontmoet ons team en ontdek de mensen die je droomtuin werkelijkheid maken.

Maak van uw tuin een paradijs.
Start vandaag nog met een gratis offerte.